Azonnali kölcsön szerződéssel?
Figyelt kérdés
Sziasztok Németországba mennék dolgozni de nincs semmilyen jövedelmem jelenleg se tulajdonom és így nem kapok kölcsönt, hogyan tudnék 1 millió fthoz jutni aláírt szerződéssel 2 milliót fizetnek vissza 1 összegben a megjelölt időben?2022. dec. 24. 07:29
1/8 anonim válasza:
OK, de mi a garancia, hogy 2022.12.15.-én visszafizeted a 2mFt-ot?
2/8 anonim válasza:
Újabb pénzügyi analfabéta.
Ne gyere Németországba!
Sötétekre nincs szükség!
3/8 anonim válasza:
És mi a garancia, hogy nem csak lelépsz, és csá?
4/8 krwkco válasza:
"OK, de mi a garancia, hogy 2022.12.15.-én visszafizeted a 2mFt-ot?"
Semmi. Hacsak a kérdező nem időutazó. De akkor akár adhatna pénzt magának is az időben visszamenve.
5/8 anonim válasza:
Ilyen feltételekkel senki se fog neked kölcsönadni, mert nincs garancia a visszafizetésre.
6/8 A kérdező kommentje:
Milyen feltételekkel kapnék akkor
2022. dec. 24. 13:38
7/8 anonim válasza:
Semmilyen. Igeretre senki nem fog adni.
Ha en adok neked 1milliot kimesz kaosz munkat es dolgozol, qzt fogod gondolni 99,9%, miert adjam vissza a hulyenek, itt vagyok kint, ugysem talal meg. Letiltom a szamat es kesz.
8/8 A kérdező kommentje:
Megértem az érveket fordított helyzetben én is így állnék a kerdezohoz, de én becsületes vagyok és az lenne az első A tartozás csak sajnos ezt bizonyítani nem tudom semmivel
2022. dec. 26. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!