Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megérkezik az Emag rendelésem??

Megérkezik az Emag rendelésem??

Figyelt kérdés

Sziasztok

December 15.-én rendeltem egy kesztyűt az Emag.hun Easyboxba

17.-től azt írja a csomagelküldve. Megfogom kapni karácsonyig? Más weboldalon már 2 nap alatt megérkezik a rendelés, főleg ha csomagautomatába kérem. Ezzel a megrendeléssel egyidőben máshonnan rendeltem, az másnap 10kor megérkezett, ez meg nem! Megkapom az ünnepig?

2022. dec. 20. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Honnan kéne tudnunk?
2022. dec. 20. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az emagnak van saját terméke, és vannak „beszállítók”. A terméknél ez mindig fel van tüntetve.

Nem pontos a meghatározásom, mert ezeknél az emag csak értékesítési felületet biztosít.

A szállítás gyorsasága több dologtól függ. Az egyik ilyen, hogy van-e a cégnek központi raktára, és ott van-e a termékből. Most karácsony előtt egyébként rengeteg rendelés van, túlterheltek a boltok és a futárcégek.

Mi (azaz ahol dolgozom, semmi közöm az emaghoz) a raktáron lévő dolgokat másnapra tudjuk vállalni, ha délelőtt kaptuk a rendelést. Délutántól is egy nappal később.

Vevőként találkoztam olyannal, hogy a raktáron lévőnek írt cuccra egy hétig vártam. Miért? Mert a központi raktárban nem volt, de az egyik üzletben igen. A menet az volt, hogy kiderítették ezt (1 nap), abból az üzletből bevitték a kp. raktárba (1 nap), ott ügykezeltek (1 nap), onnan kivitték abba a boltba, ahova rendeltem (1 nap), és ők egy nappal később értesítettek, hogy mehetek érte.

2022. dec. 20. 09:40
 3/6 A kérdező kommentje:

A szállítási időnél azt írja

Várható kiszállítás: tegnap

2022. dec. 20. 10:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindig nem jött meg. Hívtam az Emag ügyfélszolgálatát 1 szer felvették de 5 percen keresztül zene ment. Most felsem veszik, a vonal foglalt. Mit tegyek? Már rég lejárt a szállítási határidő!
2022. dec. 22. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:

“Mit tegyek”

Varj. Valoszinuleg karacsonyig nem fogod megkapni, ha ajandekba lesz akkor vegyel kesztyut mashol es ezt majd kuldd vissza

2022. dec. 22. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez egy gamer kesztyű a PUBG-hoz, tesómnak vettem, kerestem minden boltba de sehol sem volt, ezért maradt az emag. Csalódott vagyok. Más oldalról lehet megérkezett volna.
2022. dec. 22. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!