Az alábbiak közül min lehet a legjobban, legegyszerűbben spórolni egy embernek úgy, hogy közben ne szenvedjen?
"22 fok helyett csak 20 fokra fűtöd a lakást"
Vagy egyáltalán nem fűtöd a lakást, és lesz bent 11 fok, viszont 3 pulcsiban és két nadrágban és hálózsákban alva kibírható.
Ha gyerekeid vannak, meg feleséged, akkor nyilván ez nem járható, de ha a hegymászók nem fagynak meg 3 hétig a mínusz 25 fokos hegyen, akkor te sem fogsz plusz 11 fokban, mert bármikor csinálhatsz egy meleg italt vagy meleg kaját magadnak. De legtöbbet a fűtésen lehet spórolni.
Más kérdés és nem takarékosságból csinálták, hanem elvből zsidó ismerősömék, hogy csak 17 fokra fűtötték a lakást 3 kisgyerek mellett is, mert a férjnek volt egy ideája, hogy ha nincs meleg a lakásban és pulcsiban vannak bent a gyerekek, akkor nem fognak megfázni, ha kiszaladgálnak a lakásból a hidegbe. Nem tudom, hogy megfáztak-e, mert ez 15 évvel ezelőtt volt, de azóta az összes gyerek felnőtt, elvégezte az iskoláit és már nem is Magyarországon élnek, hazaköltöztek Izraelbe.
11 fok nem épp tesz jót a lakásnak. Főleg ha netán főzöl és emiatt pára is van, ami a hideg falakon fog lecsapódni.
Azért a barlangba nem kell visszaköltözni. Viszont nekünk az igazi szenvedésről fogalmunk nincs.
"Gyakorin majd minden nő azt írja, hogy kocsi nélkül nem kell neki pasi. "
Fura, én ezt még kb. sehol nem láttam, ellenben bárhol, ahol az ismerősi körömben csak 1 kocsi van, ott a pasi használja, merthogy ők fel nem szállnak buszra, akkor sem, ha 20 perc alatt bent vannak vele a munkahelyen....
Ahogy itt valaki írta, hamarabb vesznek benzint, mint kaj@t....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!