10-20 ezer forintból mit érdemes venni amivel lehetne üzletelni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 01:31
1/13 anonim válasza:
Tankönyvet. Tanulsz és jobban keresel végül. A legjobb befektetés.
3/13 anonim válasza:
Most viccelsz? :D
Egy kiadós vacsorát.
5/13 anonim válasza:
Egy jobb képű fehérneműszettet, aztán árulhatod a tested.
6/13 anonim válasza:
Figgyejj ide tesa! Én adok e neked párfümöt enyibe. Aszt ha etolod üket kéz alat akár 10 százalékot is kaphatól.
7/13 anonim válasza:
Bármi amit akkora árréssel tudsz tovább árulni, hogy valami kézzelfogható hasznot realizálj belőle. Hogy mi lenne az, azt neked kell kitalálni. Ha én tudnám, akkor én árulnám és nem akarnék konkurenciát magamnak.
8/13 anonim válasza:
Ennyi pénzből szerintem maximum drogokból realizálható értelmes mennyiségű profit.
10/13 anonim válasza:
Szerintem ennyi pénzből nem érdemes üzleti tevékenységet végezni, inkább spórolj össze annyit, amiből elvégezhetsz egy jobb szakmát, képzést, aminek segítségevel többet takaríthatsz meg havonta! Havi 100e megtakarításból sokkal jobb lehetőségeid lesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!