Csak szerintem nevetséges, hogy a világ másik feléről ingyen, vagy potom rendelési összeg felet elküldik ingyen a dolgokat itthon meg sok helyt 15 meg 35 ezerért kell vásárolni, hogy ingyen kihozzák?
1. nem csak kínára. Európai raktárral rendelkező oldalak is alapból ingyen vagy pár euró ellenében ingyen kihozzák.
2. sosem vámoltak még meg semmit amit rendeltem ha erre gondolsz.
Ilyen dolog az üzlet, vagy megéri vagy nem.
Én rendeltem kínai LEGO másolat autót egy olyan oldalról amiről sokáig gondolkoztam, hogy ez tuti full kamu. Előre fizettem, kaptam valami kamunak tűnő követhetetlen Delivery számot ami hetekig nem mutatott semmit. Aztán meg egyszer csak frissült az állapot és olyan 2 hónap után befutott a csomag tökéletesen csomagolva, bejárva a fél világot.
4. én is voltam már úgy, hogy olyan oldalról rendeltem, ami egyáltalán nem volt az a igazán vonzó oldal. De rendeltem kíváncsiságból, kifizettem 1 tranzakció után megsemmisülő online kártyával, aztán 1-2 hét alatt meg is jött :D
5. miért múlt volna el? Az európai Shein oldala is 9€ tól ingyen postáz ami jelenleg 4 ezer Ft sincs. Sok oldal meg ha előre fizetsz ingyen postáz mindent hacsak 2€ ért rendelsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!