Másnak is akadozik a csomagja az emagtól?
Figyelt kérdés
Mára ígérték a csomagot easyboxba, erre jött az üzenet, hogy nem tudják egyelőre szállítani. Ünnepek előtti őrület vagy mitől akadozik a szállítás?2022. dec. 13. 21:20
1/9 anonim válasza:
Beindult a karácsonyi rendeléscunami.
2/9 anonim válasza:
Már 1 hónapja késve szállítanak mindent. Sokaknak 3-4 hét miremegjön az ígért 1-2 nap helyett. Nekem csak 4 napot késett szerencsém volt.
3/9 anonim válasza:
Nekem a sameday futár már másnap kihozta, ráadásul szombaton.
5/9 anonim válasza:
A boxnál az a gond, hogy nem mindenki veszi ki a csomagját akár már másnap. Sokan, ha nem akarják átvenni, benne hagyják. Így lassabban lesz üres fakk, amibe mehet az újabb csomag.
6/9 Egyszervolt Holnemvo válasza:
Sziasztok. Én több mint egy hete rendeltem, de a rendelés visszaigazolása óta nem kaptam semmilyen választ, hogy mikor jön meg. Van valaki, aki ennek ellenére is megkapta a csomagot?
7/9 anonim válasza:
Én eléggé parázok mert véletlenül a +36 os helyett 06-os telefonszámot adtam meg és félek, hogy nem fog jönni az sms.
8/9 anonim válasza:
De hasonlóan járok én is, követésnél még mindig azt látom, hogy a raktárban van.
9/9 anonim válasza:
7-es válaszoló. Én is 06-ost írtam és kaptam kódot,de e-mailben is elküldik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!