Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyar posta a házhoz szállítá...

Magyar posta a házhoz szállítást nem végzi el?

Figyelt kérdés
Pár napja online rendeltem valamit. Házhoz szállítással. Ezt a Magyar Posta végzi el. A házhoz szállítás díját is kifizettem. Erre ma kapok sms-t és e-mailt a Magyar Postától, hogy megérkezett a csomagom, és xyz napig a postán átvehetem. Írtam a magyar postának e-mailt, melyben csatoltam a kifizetési igazolást is. Erre semmilyen választ nem kaptam. Szerintetek most mit csináljak? Kifizette a magyar postának a szállítási költséget, de nem teljesítik a házhoz szállítást.
2022. dec. 13. 10:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Bocs de a termék ára nem mindegy!
2022. dec. 13. 15:41
 12/24 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy ne lett volna olyan hely, ahonnan normális áron meg tudod rendelni GLS-es kiszállítással. Szinte mindig van, csak rá kell szánni az időt.

A posta egyébként trágya szolgáltatást nyújt ebben is, mint minden másban. Nekem volt egyszer, hogy az MPL hozta a csomagot, utánvéttel. Felcsönget, hogy megérkezett. Erre egy fiatal srác az, olyan hátizsákkal, mint a Foodpanda. Ideadja a csomagot, mondom kártyával fizetek. Erre közli, hogy ő csak a posta megbízottja, nincs nála terminál. Hát mondom issza meg, most honnan szüljek neked 70 ezret készpénzben?!

Muszáj voltam később visszahívni a srácot, hogy addig elmenjek az ATM-hez pénzt felvenni.

GLS-nél meg mindig ott a terminál.

2022. dec. 13. 19:54
 13/24 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem volt gls opció!
2022. dec. 13. 20:26
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
Itt nem, de 90% hogy lett volna olyan hely, ahol ugyanezen az áron rendeled és van GLS.
2022. dec. 13. 20:31
 15/24 anonim ***** válasza:

"a termék ára nem mindegy!"

Nyilván, de hiába veszed meg picivel olcsóbban máshol, ha a bosszankodás, a be kell érte menni költsége az ideg és időveszteség elviszi a hasznot...

2022. dec. 13. 20:59
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem kicsit vettem olcsóbban a terméket, hanem féláron. Viszont latom te csak kötekedni akarsz.
2022. dec. 13. 21:27
 17/24 anonim ***** válasza:
Mit vettél?
2022. dec. 13. 21:34
 18/24 anonim ***** válasza:
63%

16: ha te ezeket kötekedésnek veszed, akkor a hiba nálad van.

Oké, megvetted féláron, nem hozták ki, bemész majd érte.

Minek írtál ki kérdést akkor, ha rossz néven veszed a hasznos válaszokat?!

2022. dec. 13. 21:38
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen kötekedtél. Kioktattál úgy, hogy fogalmad sem volt a részletekről.
2022. dec. 13. 21:42
 20/24 A kérdező kommentje:
Plusz kihozták de ezt már egy kommentben meg is írtam, hogy a posta hibázott. Erről is ennyit.
2022. dec. 13. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!