Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bet365nél szeretnék fogadni,...

Bet365nél szeretnék fogadni, de nem tudom hogy regisztráljak vissza hogy ne korlátozzanak egyből?

Figyelt kérdés

Régebben nyertem egy viszonylag nagy összeget náluk, persze jött is a korlátozás, alig engedett feltenni pár 10 ftot, szorzótól függően, az élő fogadásokat pedig nagyon sokáig váratta, használhatatlan lett, persze jött a sablon szöveg a chaten hogy nem akarják hogy megélhetés legyen stb stb..

Szeretnék visszamenni oda játszani, de értelemszerűen az én adataimmal nem regisztrálhatok, megpróbáltam, azóta lett új személyim, kb 2 fogadás után jött a korlát.

Arra gondoltam, hogy valami közelebbi ismerőst kéne lefizetnem, hogy oda adja az adatait, de senki nem megy bele, szóval ha például fizetnék egy hajléktalannak, akkor mit kéne lefotóznom tőle hogy ne kelljen vele újra találkozni egy kifizetésnél? Gondoltam hogy Skrillt is csinálok neki, mivel csak oda lehet kifizetést kérni, ahonnan befizetsz, szóval ilyen esetben a bankszámla szóba se jöhet, de ismerősöknél sem. A nyereményt arbitrázs szerű taktikával át akarnám nyerni a Tippmixprora, onnan pedig kiutalom magamnak, szóval tényleg csak a befizetést kéne megoldani, meg azt hogy ki is fizessenek. Mi most ennek a pontos menete? 2 éve nem fogadtam a bet365nél.

2022. dec. 7. 15:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Írj privátban, segítek szívesen.
2022. dec. 7. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!