Innen érdemes vásárolni bármilyen müszaki cikket? Vagy inkább a konzolvilág.hu oldalról vegyek müszaki cikket? Melyik a megbízhatóbb? Tényleg csak olyanok válaszoljanak akik értenek is ehez...
2022. dec. 3. 22:21
1/10 anonim válasza:
Úgy érted hogy a műszaki bizományiból vegyél-e valamit?
Hát ezt neked kellene eldöntened. Én nem tenném. Mondjuk kalapács vagy reszelő még hagyján, de ettől komolyabb cuccért nem mennék oda.
2/10 anonim válasza:
Soha, de soha ne rendelj olyan helyről, akiknek nincs elérhető telefonszama, ügyfélszolgalata!! Inkább kicsit legyen drágább, de megbízható helyről!! (egy párszor már befurdott vásárló, aki sajnos nem tanult mások hibájából).
3/10 A kérdező kommentje:
Oké, hát akkor jól gondoltam hogy innen ne. Köszönöm a választ
2022. dec. 5. 21:36
4/10 anonim válasza:
Innen ne. Semmiképp. Konzolvilag ok.
5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként meg kérdeztem az embert aki hirdetet egy terméket a marketpalec facebookon hogy egy rendes boltot üzemeltetnek mint pl a media markt és azt mondta igen, és ha megveszem onnan akkor kapom hozzá az 1 év garanciát és még számlát is kapok hozzá, ja és új bontatlannak hirdeti a terméket. Így is ez a véleményetek hogy inkább innen ne? Amúgy bizonytalan vagyok és inkább megveszem a konzolvilágtól
2022. dec. 5. 21:39
6/10 A kérdező kommentje:
És még annyi a kérdésem, hogy a konzolvilág üzletbe, melyik nap szoktak vinni árukat amik nincsenek raktáron? Vagy ez nincs így meg szabva?
2022. dec. 5. 21:43
7/10 anonim válasza:
Passz. Nem ottani dolgozó vagyok. A másik kommentedre, messziről jött ember azt mond, amit a másik hallani szeretne.
8/10 A kérdező kommentje:
Aha
2022. dec. 5. 23:12
10/10 anonim válasza:
"Egyébként meg kérdeztem az embert aki hirdetet "
Ne minket győzz meg. Úgy szivatja magát mindeki, ahogy akarja, ez rád is vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!