Hogyan tudnám vissza szerezni a pénzem? Többi lent
Figyelt kérdés
Bele estem egy hibába és a spórolt pénzem el játszottam (2,6miliót) párszáz maradt csak tudom hülye vagyok tudom hogy mit tettem szóval ne írjátok meg ti is kérdésem az hogyan tudnék párszáz ezerből újra miliót csinálni ? Ti hogyan csináljátok? A leggyorsabb megoldások érdekelnek ti hogyan tesztek szert sok pénzre? Minden ilyen téma érdekel de szerintem nem csak engem. köszönöm a válaszokat.2022. dec. 3. 13:41
11/21 anonim válasza:
Dobj fel egy pénzérmét. Ha fej, nekem adod a pénzed, ha írás, akkor megfelezük... 😁
13/21 anonim válasza:
#12 Ha se fej, se írás, akkor az egész Susan nővéré és az árvaházé. 😀
16/21 anonim válasza:
Meg teknősül, krokodilul, vizilóul is.
17/21 anonim válasza:
Rakj a spanyol-portugalra gol-golt 3misivel!!
18/21 anonim válasza:
Portugália - Svájc
döntetlen
mint ahogyan a Japán - Horvátország is az volt.
19/21 anonim válasza:
Tanulópénz. Tanulj belőle, különben kidobott pénz volt. Egyszerű matek. Szerencsejátékkal hosszú távon nem lehet nyerni, mindig a bank nyer. Úgy vannak a szabályok megírva. Dolgozz, spórolj és a pénzt jól költsd el.
20/21 anonim válasza:
Ezt rövid idő alatt csak nagy szerencsével lehet visszaszerezni, amivel szemben mindig ott van a balszerencse legalább akkora súllyal. A tudás rövid távon önmagában kevés lenne, mert amellett is ott van a szerencsefaktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!