Ha eladjak ezeket a parfumoket ,akkor azok lopottak lehetnek?
Figyelt kérdés
Mostanaban a romaknak a gyakori foglalkozasuk a parfum eladogatas ,Pesten szinte mar mindenhol adnak el parfumot ,nem hamisitott ,eredeti Hugo boss,meg mindenfele full markas parfumoket. Szerintetek azt valahonnan loptak?2022. nov. 22. 10:50
1/17 A kérdező kommentje:
Illetve nyugodtan megvehetem toluk?
2022. nov. 22. 10:51
2/17 anonim válasza:
Ez nem mostanában, évtizedek óta csinálják. Egy részük hamis, egy részük lopott. Én nem venném meg tőlük.
Azt is szokták csinálni, hogy amit mintának megszagoltatnak, rádfújnak az eredeti, de amúgy amit megveszel, az már hamis/lopott. Szóval én nem mennék bele.
3/17 anonim válasza:
1: mennyire naivnak kell lenni ahhoz, hogy "nyugodtan" megvehesd...???
Bocs, de 100%-ban nyilvánvaló, hogy hamisítványok ÉS lopottak.
5/17 anonim válasza:
Kis részük lopott lehet, nagyobb részük pancsolt hamisítvány. Még az Ázsia Centerben is megesett velem, hogy bementem érdelődni egy boltba és amig beszéltünk addig sem hagyott fel a vietnami eladó a márkás parfüm csomagolásával. Ha egy boltban ilyesmi előfordul akkor képzelem milyen illatszert adnak egy Tesco parkolóban.
6/17 anonim válasza:
Nem csak mostanában - régóta űzik az ipart.
Soha nem vennék tőlük, nem bízom bennük. Valószínűleg lopott holmik.
7/17 anonim válasza:
Verszácsííí, dióóór, tesséék-csak tessék, ócsóért... :)))
8/17 A kérdező kommentje:
Emberek ,nem hamisitvany , ra volt irva ,h hugo boss,armani, stb... Meg ki se volt caonagolva. Sztem valamelyik uzletbol ki lett lopva.
2022. nov. 22. 11:12
9/17 A kérdező kommentje:
Dehogy vettem meg ,amikor egy 50000 ft os parfumot 4000 ert adna oda ,az mar azert gyanus. Rendort is hivtam ,majd korbeneznek.
2022. nov. 22. 11:13
10/17 anonim válasza:
8: hány éves vagy királylány....??? És még hiszel a mesékben? :-DDDDD
Rá van írva... Bakker.... Ezt nem valami sufnituning hanem világszerte elterjedt hamisítványgyártás!!
Nem véletlenül zúzzák be hektoliterszámra az ilyen hamis termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!