Bwin-ről Revolut-ra kifizetni a nyereményt?
Nyertem Bwin-en és kiutalnék 300.000ft-ot. Gondoltam Revolut számlára utálom ki hiszen be is onnan fizettem.
Tudom kell(ene) adózni utánna. Kérdésem a következő a Revolutomat úgyan úgy látja a NAV mint mondjuk az OTP-t?
(Páran azt írták hogy egyszer kiutalok ekkora összeget azt nem fogja figyelni a NAV) Ez igaz vagy csak én aggódom ezt túl. (Ritka amikor én nyerek főleg ekkora összeget.
Nem kell aggodnod az adozas miatt, nem foglalkoznak vele.
Gondolom revolut kartyaval fizettel be, nem vagyok benne biztos arra kifizetnek, max ha visa kartya.
Kerdezz ra chaten.
És a NAV miért is kérné meg hivatalosan?
Honnan tudja a NAV egyáltalán, hogy nekem van Revolutom?
Hogyan jut a tudtára? Te elmondod? :D
Se egy bizonylatot, se egy kifizetést nem látnak.
Ha felmerul hogy valaki elmulasztja az adobefizetest akkor a navnak joga es lehetosege van barmilyen eus szolgaltatotol adatlekeresre. Sot megkereshet barmilyen sportfogado oldalt ugyanebből kifolyolag.
Nyilvan ez elmeleti lehetoseg, mert a gyakorlati eselye 0. En csak azt mondom hogy a Revolut vagy Skrill vagy barmi onmagaban nem ment meg az adoelkerulestol.
Amugy ha vizsgalodik a nav, amugy barmilyen informatikai eszkozt lefoglalhat, szoval akar a sajat telefonod vagy geped is elarulhatja hogy van Revolutod.
De erre szinten gyakorlatilag 0 az esely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!