Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem gyűjtik pénzért...

Miért nem gyűjtik pénzért sehol sem a használt sütő olajat?

Figyelt kérdés
Elég sokan annyira ostobák (finoman szólva: "nem tudatosak"), hogy használt olaj gyűjtőbe vigyék a használt olajat. Amennyiben fizetnének érte, akkor sokkal többet össze lehetne gyűjteni, és iparilag hasznosítani.
2022. nov. 18. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
En a mudiba ontom legtobbszor, sehol se veszik be a kornyeken
2022. nov. 18. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Szóval akkor te a finoman szólva a "nem tudatosak" kategória vagy. :)
2022. nov. 18. 17:58
 3/7 krwkco ***** válasza:
91%

Sok MOL kút átveszi. A csatornák viszont elzsírosodnak tőle.

2022. nov. 18. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
4%

3

És? Tisztítsák a csatornákat néha. Ezért fizetem az adót.

2022. nov. 18. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
4: Papírral felitatva szemetes be dobni környezetkímélőbb.
2022. nov. 18. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Csökkentené a MOL profitját.

Pár tíz forintért ugyanígy nem strapálná magát aki ingyen nem teszi,gondolom te is pár száz Ft-ra gondolsz.

A sörös/üdítős alu dobozokkal is ugyanez van,a hajléktalanoknak talán van némi bevétele ha egész nap gyűjtik és este pl.a Tescoban visszaváltják,de egy átlagembernek nem éri meg a vesződség és inkább kidobják jó esetben a szelektívbe.Egyszer összegyűjtöttem pár hónap alatt egy közepes zsákkal,annyit nem kaptam érte amiből kijött volna a buszjegy hazafelé a Tescoból.

2022. nov. 18. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
93%

Egyelőre ott tartunk, hogy a hulladékudvarban korlátozva van az ingyenesen egyszerre, illetve évente összesen leadható mennyiség; személyazonosságot és lakcímet kell igazolni, amit a leadott mennyiséggel együtt nyilvántartanak. Többlet esetén a ledónak kell fizetnie.

És nekem kell odavinni, de hulladékudvar mindentől távoleső helyen van.

Az arra járóknak, ott tankolóknak segít, hogy egyes MOL kutakon bármilyen zárt alkalmatosságban (csavarfedeles, csavarkupakos, csatos üveg, műanyag palack) bedobható egy gyűjtőbe.

Múlt héten láttam ilyet ALDI üzlet mellett, éppen szedték ki belőle a bedobottakat.

2022. nov. 18. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!