Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sok csudajó dolgot vettetek...

Sok csudajó dolgot vettetek ma a Black Friday akció keretein belül?

Figyelt kérdés

Most értünk haza és hát fuuuuu annyi jó dolgot láttam és vettem.

legfőképpen a családnak vettem meg a karácsonyi ajándékot, de magunknak is vettem ezt azt.

Vettem egy mikrohullámú sütőt anyának ami 30 ezerre volt leárazva 70 ezerről.

Aztán vettem apának egy horgászbotot ami 25 ezerre volt leárazva 58 ezerről.

Aztán tesómnak vettem egy fedélzeti kamerát a kocsijába ami 15 ezerre volt leárazva 30ról.

Párommal pedig megleptük magunkat közösen egy plazma tv-vel ami 199 ezerre volt leárazva 399 ezerről. Csudajó biznisz volt!!!!

Ti mi jót vettetek?

2022. nov. 18. 12:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
53%
Azt elfelejtetted leírni, hogy hányas lába volt a nagyapádnak...
2022. nov. 18. 16:27
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Fú, amúgy eskü bűntudatom van amiért lelomboztuk a Kérdezőt:D

Oké, az impulzus-vásárlás nem egy túl jó mechanika, de valójában nem bszták át pl azzal a mikróval, az teljesen korrekt ár annak a mikrónak. Nem olcsóbb a valódi áránál, de nem is drágább. Szóval igazából semmi kár nem érte, csak... a csilivili "mostdejóvásártcsináltam" álom tört össze.

Tök lehangoló lehet, eskü rosszul érzem magam tőle:D

2022. nov. 18. 16:52
 33/35 anonim ***** válasza:

#32 Ne legyen bűntudatod.

Ez a kérdés és az alatta lévő válaszok tették most bölcsebbé a kérdezőt.

Ami most ugyan kellemetlen, de a későbbiekben egy nagyon hasznos tapasztalat számára.

2022. nov. 18. 17:15
 34/35 anonim ***** válasza:

#33, dehogy lesz neki bármilyen tapasztalat...

"Azt gondoltam, hogy az ilyen magas szintű vállalati piacok jó kontroll alatt vannak és nem engedik kihasználni nagy mértékben a népet"

Ez egy troll. Ilyen szöveg a marxista-leninista esti egyetemnek is dicsőségére vált volna.

2022. nov. 18. 17:21
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező szerintem egy "ázsán' phovokatőr". Ti meg felragadtatok a légyfogójára.
2022. nov. 18. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!