Bele kell számítani?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a gázszámlánál kell egy kis idő mire lekönyveli, hogy feladtam a csekket. Biztos más számláknál is így van,nem tudom. Akkor nekem figyelnem kell, hogyha mondjuk december 2 a fizetési határidő, akkor december 1-én már késő feladni és késedelmi kamatatot számolnak majd fel, vagy ők ezt belekalkulálják? Itt most a feladás qr kódos feladás, nem tudom mennyire számít.2022. nov. 17. 11:35
1/1 anonim válasza:
A fizetési határidő az a nap, amikor a pénznek rajta kell lennie a számlán. Az, hogy ezt az összeget mikor könyvelik le, nem számít.
Postai csekknél van, hogy a feladás dátumától 2 munkanapja van a postának arra, hogy a szolgáltató számláján legyen a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!