Mi fog történni?

Figyelt kérdés
Pénzt tettem a kártyára és kiírta az automata hogy egy bankjegy hamis. Ilyenkor közbeléphet a rendőrség?
2022. nov. 14. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Szipiszopo
2022. nov. 14. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen penz? Mekkora értékű?
2022. nov. 14. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lép közbe. Nekem van egy különleges 2000 forintosom, amit szintén nem fogadott el az automata, de nem tepert le a tek azóta sem. Ja várj....csöngettek, mindjárt jö
2022. nov. 14. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

20 000 forintosok kerültek forgalomba. Milyen címlet volt?

Kártyára nem tudsz pénzt tenni, csak számlára. Növelte az egyenleged, vagy visszadobta a hibás bankjegyet? Nem adta vissza, de nem is jelent meg az értéke?

2022. nov. 14. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az esetlegesen hamis bankjegyeket az ATM bevonja, melyeket az MNB erre vonatkozó rendelkezései szerint a bank az MNB-hez eljuttat. A berendezés által bevont hamisgyanús bankjegyek darabszámát az ATM külön feltünteti a bizonylaton, de ezek a tranzakcióban nem kerülnek jóváírásra. Az MNB vizsgálata alapján a valódi bankjegy ellenértékének jóváírása utólag történik meg a kártyaszámlán.
2022. nov. 14. 10:26
 6/7 A kérdező kommentje:
35 000 ft lett volna de vissza le is vettem, viszont ezresekbennadta vissza nem azt amit én tettem rá. Nem adott vissza semmit amikor tettem fel és elfogadta hiba nélkül, majd kiírt valami olyasmit hogy az egyik bankjegy hamis...De nem adta vissza...
2022. nov. 14. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehez ezt elhinni, mert az hogy hamis egy bankjegy azt az MNBben dontik el es jegyzokonyvet fel kell ilyenkor venni? Raadasul ha hamis a penz akkor az bukovari, senki sem kartalanit. Nem adnak a hamis helyett igazit. Miert pont a bankautomata adna vissza a penzt.
2022. nov. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!