Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez euró lenne? Találtam...

Ez euró lenne? Találtam elvileg 6 eurót.

Figyelt kérdés

Találtam elvileg 6 eurót. Valamelyik boltban elfogadják Lidl vagy ilyesmi?

www.kepkuldes.com/image/iG3j2q

2022. nov. 13. 16:04
 1/7 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Rá is van írva, hogy euró.
2022. nov. 13. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg 6, gyakorlatilag a képen 2+1=3 van. Ahol euróval lehet fizetni, elfogadják. Vagy vársz még egy kicsit, és egyre többet fog érni.
2022. nov. 13. 16:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Van még 2 és euróm ugyanilyen csak azt nem fotóztam:) köszönöm majd lidlbe megkérdezem elfogadják e. Most ezzel nem akarok várni mert ez a 6 euróval nem tudok sokat kezdeni ha bármi is történik a gazdasággal.
2022. nov. 13. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ennyire hulyenek nehez lenni, irja hogy euro...
2022. nov. 13. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:

6 Euró az nem sok, de én el tenném akkorra, ha eurós országba mégy. Érmét szinte sehol nem váltanak, ahol igen ott is vacak árfolyamon, itthoni üzlet meg, amelyik elfogadja, még vacakabb árfolyamon. Az egész 6 Euróért számolnának 1800 forintot.

Külföldön meg kapsz érte két kávét a presszóban.

2022. nov. 13. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahogy #5 írta, nem érdemes itthon elkölteni olyan helyen, ahol elfogadnak Eurót, mert általában nem banki árfolyamon váltják, hanem olcsóbban.

Esetleg pénzváltóban megkérdezheted, hogy mennyit adnak érte, ott viszonylag korrekt árfolyamon szoktak váltani, de ezt is érdemesebb olyankor csinálnod, amikor gyengébb a forint és az a 6 euród is többet ér. Most épp felerősödött a forint, 30 forinttal is kevesebbet ér egy Euró, mint néhány hete. Ha mindenképp be akarod váltani, akkor figyeld az árfolyam alakulását. A lapvetően MNB.hu a hivatalos középárfolyam, de a pénzváltóké kicsit eltérő árfolyamot használnak, külön kiírják, hogy mennyiért veszik és mennyiért adják az egyes valutákat.

2022. nov. 15. 13:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Sparban elfogadják de kb tudsz rajta venni az esti filmezéshez egy chipset meg egy nagy kólát.
2022. nov. 16. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!