Az ilyen visszarendeleseket csirajaban el kell fojtani. Az a baj, ha van egy birka aki vallalja, hogy bejar dolgozni, akkor a tobbiek fele is ez lesz az elvaras. Tehat amint felmerul, hogy vege a full ho-nak, linkedin profilon beallitod, hogy nyitott vagy uj ajanlatokra es azonnal lepsz.
2022. nov. 11. 12:36
4/12 anonim válasza:
Mi az hogy a cég visszarendelt? Mi vagy te rabszolga? Nekem is mondták, hogy be kéne járni az irodába heti 1-2 alkalommal én meg mondtam, hogy nem. Nehogy már a farok csóválja a kutyát.
2022. nov. 11. 12:46
5/12 A kérdező kommentje:
Én full HO-ban vagyok, azokra vagyok kíváncsi, akiket visszarendeltek. Amúgy ne játszd el, hogy az alkalmazott irányítja a céget. :D
2022. nov. 11. 13:15
6/12 anonim válasza:
5
Mert most őszintén egy cég mit csinál alkalmazottak nélkül? Meg mi alapján rúgnának ki ha jobban és hatékonyabban elvégzem a munkám mint eddig? Nem velem tolnak ki ha elküldenek, hanem magukkal.
2022. nov. 11. 13:18
7/12 anonim válasza:
"Nem velem tolnak ki ha elküldenek, hanem magukkal."
Ha ez tényleg így van, és nem csak szeretnéd, hogy így legyen, akkor a megoldás nagyon egyszerű annak, aki ilyen helyzetben van: fel kell mondani és el kell menni egy olyan helyre, ahol van full HO. Ha nehéz ilyet találni, vagy nem fizetik úgy meg, vagy más szempont miatt nem megfelelő, akkor mégsem csak magukkal toltak ki.
2022. nov. 11. 13:28
8/12 anonim válasza:
7
Bruv, tanulj már meg olvasni. Írtam, hogy bepróbálkoztak, mondtam hogy nem. Azóta is ott dolgozok full HO-ban. Az hogy téged egy ilyenért kipenderítenek, az csak azt mutatja, hogy a munkád kvázi semmit nem ér.
2022. nov. 11. 13:32
9/12 anonim válasza:
8 bruv, senkit nem érdekel hogy te hogy dolgozol, általánosságban írtam, ezért tettem hozzá, hogy "annak, aki ilyen helyzetben van". Tanulj már meg olvasni, bruv!
2022. nov. 11. 13:37
10/12 anonim válasza:
6 én úgy rúgnálak ki hogy a lábad nem éri a földet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!