Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Győr vagy Sopron jelenleg a...

Worldtraveller kérdése:

Győr vagy Sopron jelenleg a 'gazdagabb' és jobban szituált város?

Figyelt kérdés

Melyik jelenleg a felkapottabb az anyagilag jobban állók körében?

Melyik modernebb (közlekedés, szolgáltatások), melyikben kellemesebb élni?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. nov. 11. 06:56
A kérdező szavazást indított:
Győr
Sopron
25 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Soproni vagyok, már nem ott élek, de sajnos össze sem lehet vetni a kettőt, Győr sokkal gazdagabb. Eleve Sopronnak alig van saját gazdasága, az ipar rendszerváltás után megszűnt, némi szolgáltató szektor van az osztrákok kiszolgálására, de a többség átjár Ausztriába dolgozni.

A közlekedés nagyon rossz, sok a dugó, a szolgáltató szektor pedig az elmúlt években leépülőben van.

Viszont én soha nem költöznék "laposra", mert szeretem ha vannak a közelben hegyek.

2022. nov. 11. 08:08
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Én is soproni vagyok (már nem lakok ott).

Győr a jobb. Egyértelműen. Sopron kb csak átutazóváros. Kultúra nagyon kevés. Nevezetesség is.

2022. nov. 11. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2:

1-es vagyok. Mondjuk pont egyedül a nevezetességek azok, amiben nem igaz, hogy jobb lenne Győr.

2022. nov. 11. 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:
58%
Sopronnak egy hatalmas előnye van , hogy az eu egyik legfejletebb országának a fővárosanak a munkaerőpiaca is elérhető onnan. Nem hiába erre rendezkedett be a munkaerő piac. Kimegy az ember és egy raktáros munkával többet keres mint a határ hazai oldalán egy mernök 10 ev munkaviszonnyal.
2022. nov. 13. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2 es tényleg Te mit csináltál Sopronban? Budapest után számszerüleg ott van a legtöbb műemlék az országban. Lakosság meg terület arányaiban a fővàrost is veri...
2022. nov. 13. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!