Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hu hát bonyolult lesz de hátha?

Hankokik kérdése:

Hu hát bonyolult lesz de hátha?

Figyelt kérdés

Az lenne hogy a lakásfelújítás támogatásról lenne szó.

Anyukámék elváltak és nincsennek valami jó kapcsolatba szeretnék anyumnak konyhát csináltatni és apum felől van egy féltesom aki anya lakcímére van bejelentve mert 50/50 százalékba tulajdonosok csak ha anya be akarja nyújtani a kérelmet akkor az apa felőli gyereket is bele kell írni a kérelembe? Vagy mivel nem vérszerinti gyerek anyum részéről ,így elég lesz a két tesomat bele írni? Bonyolult de hátha értitek.!?

2022. nov. 9. 20:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Ott lakó vér szerinti gyereket elég beleírni, én nemrég adtam le a kérelmet.

Amúgy jól értem, hogy most akarsz csak konyhát csináltatni? Kb már kész kellene lennie, hiszen csak dec 31-ig lehet beadni a támogatás kérelmeket.

2022. nov. 9. 22:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!