Föl raktam egy terméket a markartplacre facebookon (mind1 mit), november 5-én és még nem jött vevő rá a kérdés a következő: mennyi idő után érdemes engednem az árból és mennyit?
Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 23:22
11/16 anonim válasza:
Azért árulják, mert maradt a nyakukon, de azok is 5-6 éves porosodó raktárkészletek nagy eséllyel
12/16 anonim válasza:
Csak régiség gyűjtőnek fog kelleni, mert manapság méret töredékéért kapni jó minőségű zenelejátszót. Fontos számukra, hogy karcmentes, hibátlan, működőképes állapotú legyen, akár 1 évig is eltarthat mire rád talál egy vevő.
13/16 A kérdező kommentje:
Értem, de nem ez volt a kérdés
2022. nov. 9. 12:43
14/16 A kérdező kommentje:
Itt a gyk-n nagy részt senki sem a kérdésre válaszol..
2022. nov. 9. 12:43
15/16 anonim válasza:
Facebook marketplace-en csak kretén cigányok vannak. Hardveraprón vagy Jófogáson próbálkozz, bár CD lejátszót már szerintem a kutya se vesz.
16/16 A kérdező kommentje:
15. Azt csak hiszed hogy senki nem vesz...
2022. nov. 9. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!