Pi network ingyenesen bànyàszható kriptovaluta miért kér személyi azonosítást? Azzal vissza tud élni?
Figyelt kérdés
Személyi igazolványról fotót plusz valami selfit is kér. Állítólag hogy ki szűrje a csalókat. Azt veszélyes megadni? Mert a kriptovaluta világában úgy látom mindenhol kérik már ezeket.2022. nov. 7. 16:30
1/18 anonim válasza:
Bányászathoz nem szoktak sehol igazolást kérni. Ott valami átverés lesz.
2/18 A kérdező kommentje:
Bányászni lehet, már ki bànyàsztam egy csomót de aki nem csinál azonosítást annak nem fogják jóvá írni ha már lesz értéke.
2022. nov. 7. 16:38
4/18 A kérdező kommentje:
Ez nem oldal, ez egy alkalmazás ami lehetővé teszi hogy bárki bányásszon ilyen valutàt. Akár a szegények is. Írd be Google hogy Pi network
2022. nov. 7. 17:04
5/18 anonim válasza:
Ha jól értem pár cointért kiadod az adataidat ismeretleneknek.
Itt te vagy a termék akit értékesítenek, nem a Pi network.
6/18 A kérdező kommentje:
Hát ha venni akarnék bitcoint vagy ethereumot sajnos akkor is meg kéne adni. Mozdulni nem lehet a kriptovaluta világában már anélkül ha ezeket nem adod meg.
2022. nov. 7. 17:28
7/18 A kérdező kommentje:
Egyébként vállalják magukat akik ezt a projektet létrehozták de akkor kamu? Mert nagyon sok ember benne van és csinálja
2022. nov. 7. 17:29
8/18 anonim válasza:
Én biztos nem adnám ki az adataimat egy app-ban. Egy kereskedő oldal kérheti, de azért nekem az más.
9/18 anonim válasza:
A Pi network a személyis cuccnélkül is egy értéktelen szar projekt.
10/18 anonim válasza:
Èn megadtam ès semmi bajom nem történt
Az azonosításon is már megvagyok. Majdnem 40 millió ember töltötte le,az igaz hogy ebből nem mindenki bányászik már de azért sokan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!