Melyik a legjobb hazai deviza kereskedő platform?
Figyelt kérdés
A részvények jelenleg nem érdekelnek, ám devizával szívesen kereskednék. K&Hnál van a pénzem, ott viszont tudtommal nem lehet.
Az Ersteről hallottam, most vettem meg a Randomot. Más?
2022. nov. 2. 11:45
2/5 anonim válasza:
Nem erdemes hazai platformon kereskedni.
3/5 A kérdező kommentje:
Miért nem, kedves kettes válaszoló?
Sokan szerették a Random Capitalt, ami most már Erste tulajdon. A K&H nál részvénykereskedés van, sokan dicsérik.
OTP nek van a Global Market, de arról végképp semmi infóm.
2022. nov. 2. 12:37
4/5 anonim válasza:
Miért szeretnél, drága és nehézkes, elavult magyar platformokon kereskedni, amikor vannak külföldi brókerek kitűnő, modern kereskedési platformokkal (akár magyar nyelvű felülettel)?
5/5 anonim válasza:
A kérdésben "deviza kereskedő" platform volt.
A Randomnál már évek óta nem volt, a többinél pedig közel sem olyan jó, mint egy külföldi.
A random egyébként a legjobb volt, a magyar részvényekkel én is ott kereskedek.
Devizával szerintem admirals és xtb a legjobb, attól függ, hogy kézzel vagy programmal csinálnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!