Ibolyahajnal kérdése:
Megkaptátok a Bursa Hungarica ösztöndíj önkormányzati részét? Mikorra várható? (2022 őszi fél év)
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 02:14
1/9 anonim válasza:
Nem még sajnos. Nem tudom, mikorra várható, de már jöhetne.
2/9 anonim válasza:
Nem még nem,de elméletben október 31-ig kifizetési tilalom volt,lehet amiatt nem jött még,de ez csak egy tipp. De remélem most már utalják végre.
3/9 anonim válasza:
Ti azóta megkaptátok? Mert én még mindig nem. Írtam már vagy kèt emailt,de semmi válasz.
4/9 anonim válasza:
Én sem kaptam meg, de még Neptunban sincs kiírva, hogy kb. mikor várható.
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem már a Neptunban van. Max 1-2 napja lehet ott, szóval remélhetőleg nektek is ott van ha még nincs akkor pár nap és biztos meg lesz
2022. nov. 19. 00:15
6/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Megkaptad azóta?
Jó lenne tudni hogy a hónapban számíthatok-e még rá vagy sem
#májkrémeskenyér
7/9 anonim válasza:
Nekem még a Neptunba sincs kiírva😪
9/9 SAMpernatural válasza:
Egy kis segítséget szeretnék... Az önkormányzatnak van erre valami nyomtatványa amit igényelhetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!