Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy küldjem el postán?

Hogy küldjem el postán?

Figyelt kérdés

Teszveszen szeretnék árulni,de nem tudom a postai árakat,mert van a standart csomag 990-ért és az ajánlott levelek miért olcsóbbak?

Lehet bután hangzik de borítékba tegyem a ruhákat ha így akarom postázni?

2010. szept. 27. 22:22
 1/6 anonim válasza:
Én a kisebb darabokat sima csomagolópapírba csomagolom, a nagyobb darabokat vagy több darabot pedig különböző méretű dobozokba. Csomagolás után lemérem és kiszámolom a postaköltséget ez alapján: [link]
2010. szept. 27. 22:27
 2/6 anonim válasza:

Nem!:)

Ruhát,cipőt vagy bármi ilyen dolgokat ugyan úgy bele tehetsz dobozba.De ha postán fel akarod adni akkor lemérik és van egy XY kg amit még felvesznek levélként.Ezért sokkal olcsóbb.Én eladtam az egyik cipőmet és eltudtam küldeni levélként és 400 ftvel olcsóbban jött ki a postázás mint csomagként.

2010. szept. 27. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:

2 kg-ig lehet borítékban, levélként küldeni, gondolom, nem egy egész szekrénnyi ruhát küldenél :)

borítékban lehet küldeni, csak jól ragaszd le a széleit!

teszveszes vevőként erről csak annyi negatívumot mondanék, hogy a boríték nem mindig fér el a postaládában és ugye a borítékot a postásnak oda kell bedobni, így sokszor csak napokkal később kapom meg, mert fel kell vele csöngetni és nem midig vagyok otthon nap közben... vagyis a borítékos küldés inkább a vevőnek kellemetlen, én jobb szeretek csomagosan kapni és úgy is kérem általában, mert az a biztosabb

2010. szept. 27. 22:29
 4/6 anonim válasza:

Ha ajánlott levélként küldik, akkor mindenképpen személyesen kell átvenni, nem rakhatják a postaládába. TEhát vagy a kezedbe adja a postás, vagy értesítőt dob be a ládába és elballagsz érte a postára.

Sokan kikötésként írják, hogy simán nem postáznak, csakis ajánlva.

2010. szept. 28. 07:51
 5/6 anonim ***** válasza:
ajánlott levelet bedobhat a postaládába. tértivevényest nem.
2010. szept. 28. 08:19
 6/6 BigButcher válasza:
Ha nem akarod hogy bedobják a postaládába, akkor kérd az LNK szolgáltatást (levélszekrénybe nem kézbesíthető) Olcsóbb mint a tértivevény, és nem is macerás - nem kell hozzá semmit kitöltögetni.
2011. máj. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!