Bitcon papír tárca miért olyan biztonságos? Ha valaki feltöri a jelszót, akkor ugyan úgy lenyúlhatja a bitcoinjaimat, nem?
Feltori a jelszot :))
Kb Annyi kombinacio van 24 szavas bitcoin tarcanal mint az univerzumban atom...
Na, de én ezt nem értem.
Csináltam egy Bitcoin papír számlát.
Így néz ki: [link]
Itt van két összevissza kis-nagy betű és szám.
Az egyik a "számlaszám". Ezzel lehet megnézni a blokkláncban, hogy mennyi "pénzem" van és erre tudnak mások küldeni bitcoint, illetve a másik akkor kell ha én akarok küldeni.
Hol van a 12 24 szavas jelszó?
Máshol is olvastam már róla, de nekem ez még nem egyértelmű.
Ez miért 24 szavas jelszó.
Minél több a bitcoin felhasználó/ tára annál nagyobb az esély rá, hogy valaki eltalál egyet.
Ja, ha vannak ufók.
Én nem hiszek bennüsd, de ez személyes vélemény....
Matematikailag viszont a vélenlenszerűség miatt lehetséges, hogy rácsapok a billentyűzetre él eltalálom a legnagyobb bitcoin tárca jelszavát.
Nem azt mondom, hogy így is lesz, de ha valaki ráállít egy komoly számítógépet arra, hogy kitaláljon egy jelszót, akkor az előbb vagy utóbb (hogy te is megnyugodj) ki fogja találni.
Szóval nagyobb az esélye annak hogy egy UFO a fejedre csap mint az hogy te úgy csapj a billentyűzetre hogy ez történjen.
Hogyha majd a fejedre csapott egy UFO akkor én elkezdek aggódni a bitcoinomért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!