Mikor lesz már végre sok pénzem a kriptóból, azon belűl is a PÍ-ből?
Figyelt kérdés
Gyűjtöm gyűjtöm, már van 150, de még semmi gazdagság, kocsi ház meg sehol, pedig igény az vóna rá.2022. okt. 11. 19:51
2/13 anonim válasza:
Mindenki azé gyűjtögeti hogy sok pénze legyen… szerinted ez hova vezet? :)
3/13 anonim válasza:
Pedig mar vagy 2-3 eve az osszes pi networkos kerdesre rairom hogy kamu baromsag vagy hogy ennek sose lesz erteke... Godnolom kerdezo csak mesz a tobbi birka utan ....
5/13 A kérdező kommentje:
Én follow hardosan az összes birkát, de még nyet vagyon!
2022. okt. 11. 20:34
7/13 anonim válasza:
Abból a valamiből van 150 darabod, ami darabonként $0.00003318-t ér? :)
9/13 A kérdező kommentje:
Megin átqrtak, de nem baj! Lesz ennek bűjtje!!!!!!!
2022. okt. 12. 07:30
10/13 anonim válasza:
Én egyszer milliókat csináltam kriptóból. Egy volt munkatársamnak ezt elmondtam, elkezdett utánozni. 3 nap után kikapta a pénzét, mert a botcoin zuhanásnak indult. Annak ellenére, hogy előre elmondtam neki, hogy lehet ez is, de ne vegye ki. Kb. 3 napot kellett volna még várnia, hogy felmenjen. Ott panaszkodott, hogy átvertem, meg enyém a bitcoin, adjam vissza a pénzét,mert feljelent. Hát sok a hülye az is biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!