Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel jár, ha 10M forintot...

Mivel jár, ha 10M forintot átutalok Revoluttal egy angol számlára?

Figyelt kérdés

A párom kapott a szüleitől pénzt -és szeretnénk átutalni az angol számlájára. Neki nincs magyar számlája. Arra gondoltam, hogy odaadja, befizetem a bankba a sajátomra, és átutalom neki Revoluttal.

Mindez jár valamilyen bevallási kötelezettséggel, adókötelezettséggel, akármivel? Köszönöm

2022. okt. 11. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
A revolut biztos megfogja kerdezni a penz eredetet. Meg ha legalis uton is lett szerezve a penz a revolut rendszere biztos jelzi najd, mert ez siman tunhet penzmosasnak. En biztos nem tennem.
2022. okt. 11. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmivel, ha bankbol utalodik es latszik h ugyanaz a szamla akkor semmit se csinálnak
2022. okt. 11. 16:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Készpénz- Férj magyar bank - Revolut - Feleség angol számla. Ez a sorrend
2022. okt. 12. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:

A revolut, plane ha ez az elso nagy értékű utalas akkor rinyalni fog es zarolni. Meg ha ez nyilvan nem penzmosas is, letezik egy ilyen szigorú törvény, nezz utana. Az ilyen szolgalatok extran figyelnek erre es szinte biztos hogy igazolast kernek a penz eredeterol.

[link]

Egybol utalja a ferj a magyar szamlajarol a feleseg angol szamlajara kesz. Kicsit tobbe kerul de szerintem meg eri azt a macerat amit ez okozhat.

2022. okt. 12. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!