Tőzsde vagy a póker (. )?
póker
De nem elég lelkesen nekiállni, előtte meg is kell tanulni. Nem egy ördöngösség, egy értelmes ember, ha meg akarja tanulni, meg is tudja.
Csak idő kérdése.
Van akinek évekig tart, van akinek egy napig.
Én 3 éve online pókerezek. De lassan abbahagyom. Régebben átlagosan mindenhol sokkal gyengébb volt a mezőny. Sokkal egyszerűbben lehetett pénzt keresni.
De hála a sok online cikkeknek + 1-2 ilyen helyzetnek:
mára sokkal nehezebb. És a legrosszabb hogy még mikro téteken is. Így nagyon nehéz bankrollt építeni. Bónuszok nélkül esélytelen.
A tőzsdét még nem tudom, de tervezem elkezdeni (de nem ilyen 500 plusz hülyeségre gondolok).
Régen azt gondoltam hogy a póker a kiszámíthatóbb, hisz könnyebb le-read-elni egy ellenfélt mint egy adott vállalkozás+annak mikro gazd. környezetét elemezni.
De a pokeres szerencse faktor, ill inkább badbeat faktor az szentem sokkal kiszámíthatatlanabb.
Viszont ha pechesebb időszakod van, akkor kevesebbet tudsz bukni pókeren, mint tőzsdén, ez is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!