Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri most szerintetek...

Megéri most szerintetek euróba váltani vagy ennél azért már csak nem fog lejjebb menni az euró?

Figyelt kérdés
Teljesen fogykos vagyok bármilyen gazdasági dologhoz, tudom, hogy ezt megjósolni nem lehet, de mivel a fizetésem alapból sem ér sokat, így meg főleg nem, nem szeretném, ha még azt a kevés kis pénzemet is sikerülne elbuknom.

2022. okt. 9. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem eri meg. Igaz, hogy 20 eve romlik a forint az eurohoz kepest, de pont most fog megallni es soha tobbet nem lesz ennel rosszabb.
2022. okt. 9. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Igazából ha az eu megadja a pénzeket, akkor a forint erősödik, ha nem, akkor meg annyira bezuhan, hogy a kormány kénytelen lesz foglakozni az üggyel és valami alternatívát kitalálni. De ezzel a váltással elkéstél vagy fél évet.
2022. okt. 9. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Ahogy kettes írja. Háború végezte szintén pozitív hatással lesz a forintra, de senki se lát a jövőbe. Hogyha befektetni szeretnéd a pénzed, inkább olyan lehetőséget keress, ami minden esetben hoz valamennyit!
2022. okt. 9. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
A forintnak eselye sincs hosszu tavon az euravl szemben, dollarral szemben meg annyis e
2022. okt. 9. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Hajrá Euró!
2022. okt. 10. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Akkor lett volna érdemes átváltani euroba a forintot mikor 400 alatt volt jóval.

Érdekes kérdések egyébként, mikor felment 400ra akkor is tettek fel ilyen jellegű kérdést. Nem most kell felébredni hogy el kéne menni váltani. korábban kellett volna....

Nem tudom mi lesz a vége, de aggasztó ez a helyzet. Most 426nál jár.

2022. okt. 10. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 400 at atlepte volt egy fideszes kerdezo aki azt kerdezte hogy mit gondolunk arrol hogy most volt utoljara 400 felett a forint... Tokre meg akart gyozni mindenkit hogy tobbet nem megy 400 fele...
2022. okt. 10. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Itt van https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..

Valoszinuleg ilyen emberek valaszokat is adnak :)))

2022. okt. 10. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hosszútávon a forint gyengülő trendje szerintem folytatódni fog kisebb nagyobb kilengésekkel. Kérdés hogy a gyengülés mértéke meghaladja-e az állampapírhozamokat.
2022. okt. 10. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!