Hol van az a válság amit nyomat a média? Dugig vannak az élelmiszer láncok, tele kocsikkal.
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 06:48
11/15 anonim válasza:
Pedig igaza van a kérdezőnek..
Majdnem mindenkinek volt alkohol a kosarában, és nem az olcsó Fajta.
Draga sajtok (Magyar trappista sajt 4800/kg)
Draga dolgok a kosárban. Kevésnek volt olcsó cucc a kosárba. Pl avokádó 400 erre vettek mint a cukrot.
Gondolom amúgy előbb a kaja aztán a számla. Vagy nem tudom ki miből vásárol ennyit.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem igaz, nincs igazatok, az utolsót kivéve, lehet nyomizni meg fogyizni nem érint. Mindenki látja nem csak én hogy nem párizsit vesznek kenyérrel hanem minden drága cucc válogatás nélkül.
2022. okt. 10. 02:22
13/15 anonim válasza:
"Szóval a kérdésed olyan buta. Mint te magad."
Ezt egy mondatban kéne írni, vesszővel elválasztva. Látom nem nagyon tanultál általános iskolában, ez most karó lett.
14/15 anonim válasza:
11 vagyok.
Ha igazán nagy szegénység lenne akkor nem vennék a paradicsomot 1300 forintos kiló áron, meg az avokádót ami 400 forint. És még sorolhatnam miket látok. Pl a nyugdíjasnal a sok újság aminek darabja közel 1000 forint.
15/15 A kérdező kommentje:
Na meg 5 kilós rekeszenként kapkodják a pucolt diót, nagy a szegénység igen!
2022. okt. 11. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!