Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi van ha nem voltam otthon...

Valaki : kérdése:

Mi van ha nem voltam otthon mikor jött a csomag?

Figyelt kérdés
Aliexpresszről rendeltem, nem voltunk itthon, mikor jött a csomag. Sokkal hamarabb is jött, és nem is szólt senki, az oldal azt írja, 8 napja megpróbálták képzbrsíeni. Ilyenkor mi van? Számot majd hívok, de már nem veszik fel. Addigis, valaki járt így?

2022. okt. 6. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Postán átveszed
2022. okt. 6. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
8 napja? És azóta miért nem mentél be a postára érte?
2022. okt. 6. 16:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát mert november végére írták, és semmilyen értesítés nem jött róla, hogy valami volt. A párom teljesen véletlenül tévedt rá az oldalra, és ott látta, hogy már 6 napja megpróbálták kézbesíteni. A fennmaradó 2 napban pedig nem tudtunk elmenni a postára, meg utánajártni, mert meló volt (mindkettőnknek hosszabb, mint általában, én 5-21 óráig, ő 6-19 óráig)
2022. okt. 6. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor meg jelenteni kell, hogy a kézbesítő baszott értesítést hagyni...
2022. okt. 7. 08:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan b*szott, igen. Semmi nyoma nem volt ennek, csak hogy a párom megnézte az oldalt.
2022. okt. 7. 12:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!