Az idei év nagy inflációja miatt ezután történő nyugdíjemelés érinti e az ebben az évben nyugdíjba ment embereket (én például január 10 én mentem nyugdíjba)?
Kedves kérdező én is ilyen cipőben járok... idén januárban mentem nyugdíjba.
Teljes mértékben egyetértek a velemenyeddel. Ilyen brutális infláció mint idén nem mostanában volt! Ezt nem értem,mindenki a hű de jó valorizaciora fogja,hogy örüljünk neki..ha ja marhára örülök.
Minket ugyanúgy sújt minden,mint aki pl tavaly ment nyugdíjba.
Semmivel nem vagyunk jobb helyzetben. Idén tehát elestünk 3 emelésről,egy 13 havitol stb.szerintem bőven kompenzalva vannak a tavalyiak,ha már nekünk állítólag K...van jó volt idén a szorzó.
Felháborító szerintem. Ilyenkor azért kellene azokat is kompenzálni,akik idén mentek nyugdíjba. Mi nem tavalyi meg azelőtti áron vásárolunk a boltban,nem tavalyi áron fizetem az energiát!
Gusztustalan és vérlázító! Csodálom,hogy mások nem teszik szóvá,akik idén mentek/ mennek nyugdíjba.
Enyhe kifejezés,hogy ez nem fair dolog, tudnék cifrabbat is írni,csak letiltanak...
Ez érdekes...milyen 4,5%??
Én semmit nem kaptam, január elsejétől vagyok nyugdíjas.
Idén nulla,azaz nagy semmi részemre a brutális inflációs kompenzáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!