Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán a hirdetéskiemelési...

Vaterán a hirdetéskiemelési díj napjára szól?

Figyelt kérdés

Vaterán a hirdetéskiemelési díj az napjára vagy hetire vagy hónapjára szól?

Abszolút nem érthető a díj táblázatukból. Pl. "Terméknév lista elejére vétele 400 Ft" de nem írja mennyi időre szól ez.

Minden más oldalon jófogás, hardverapró stb. előre fizeted és kitudod választani hány napra, hétre szeretnéd de Vaterán nem.

A másik kérdésem, megéri egyáltalán hirdetést kiemelni Vaterán? Ahogy látom már évek óta egyre kevésbé népszerű a Vatera és ha napjára szól.

Köszönöm.

#vatera #hirdetés kiemelés
2022. okt. 1. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
/nap
2022. okt. 1. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
A hirdetés teljes időtartamára szól (max 3 hét)
2022. okt. 6. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:

A Vatera az egyik legmegbízhatóbb magyar adok-veszek oldal, egyben a legkiöregedettebb is. Felteszek valamit Marketplace-re azt 100+ nézi meg, ugyanezt Vaterán 10+.

A Vaterán tök jól el lehet adni antik dolgokat, meg gyűjtői cuccokat, de amúgy csak szenvedés már valóban. Pláne, amióta a boltok is felmentek oda, illetve a regisztráció nélküli vásárlás.

Szóval nagyobb vevőkör van Jófogáson, meg Marketpalce-en, de szerintem a hazai oldalakat lenyomta a Marketplace és Facebook csoportok. CSak az utóbbi kettő meg igazából egy fertő. Pl feltettem valamit, írt valaki 8-kor hogy megvan-e, 1 óra 15 perccel később írtam, hogy igen és azóta el sem olvasta, napok teltek el. Agyfsz.

A legjobb, ha mindenhova felteszed, Vatera, Jófogás, Marketplace, Facebook csoport, valahol csak lesz valaki. De csak 1 szem Vaterán én ma már nem hirdetnék. Ettől függetlenül nagy felhasználóköre van a Vaterának, csak kissé kiöregedett.

2022. okt. 7. 17:56
 4/5 TNiki válasza:

A hirdetés teljes időtartamára szól.

A Vatera vált be nekem legjobban a gyűjtői és antik dolgok eladására. Szerintem, akik ilyesmit keresnek, automatikusan erre a platformra mennek fel. Nekem eddig megérte a kiemelés, mert elég gyorsan eladtam mindent.

2022. nov. 8. 09:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. dec. 1. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!