Mibe érdemes fektetni olyan 300 e Ft ot? Érdemes befektetési aranyat venni vagy arany ékszert?
Lakásra garazsra kevés.
Viszont felesleges 800 900 e számlán tartani .mit érdemes venni ami tartja az értéket?
Tőzsdéhez hülye vagyok a bank meg nem ad szinte semmi kamatot 5 évre meg nem kötöm le .
Állítólag megmentette az MNB a fordított de ezzel tömeges csodoket fog okozni a cégeknél
Mert ezt a kamatszintett már nembirjak a cégek
Lent van az arany ára? Ha megnézel egy grafikont, akár az elmúlt egy év árfolyamát, nem igaz, hogy most lent van (igaz, volt magasabb is).
Mindegy, a lényeg: az aranyra ne befektetésként tekints, hanem tartalékként. Mondom ezt úgy, hogy nekem 40%-ot hozott, mert vettem pár éve.
A 300 ezret tedd be betétbe, és felejtsd el, ez legyen vésztartalék, ha megszűnik a munkád.
Innen kezd újra a gyűjtögetést.
De ha mindenképp arany kell neked, van lehetőség 50g-os tömböt megvenni, havi 1 grammosával.
Értelemszerűen minden hónapban befizetsz 22-24 ezret, és egy felparcellázott 50g-os tömbről 1 grammot a nevedre írnak.
50g nekem nagyon sok havi nettó 300 at keresek abol nemsokat tudnék félre rakni 3 4 év kellene hogy osszesporoljam grammonkent
Amúgy enis inkább tartalekkent kezelem az aranyat .nem is nyúlnek hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!