Hol váltsak valutát?

Hát ezt jól feléltétek, mint a sáskák.
30 milla közepesen bénán befektetve is tudna hozni havi 200-300 ezret.
Egyébként a váltogatás kp-ban kétlem hogy nagy biznisz lesz. Lehúznak rögtön 5+%ot amikor oda váltod, majd még 5+ amikor vissza.
Én bevágnám egy SP500 ETF-be TBSZ számlán, és kész.
Vagy ha már deviza a nagy ötlet, akkor Revoluton dollárba, és kész.
Ha bátrabbak vagytok, akkor Nexo, nekem most ott van a devizám nagy része, havi 1%ot kamatozik.

Oké, ha gazdaságilag racionalizálható dolgokra költitek akkor végülis fair. Bár az autó sose valami jó befektetés pl..
Én a helyedben ekkora összegre csinálnék egy Revolut számlát, ott átváltanám és ott tartanám.
3 és akkor hogy jussunk el boltba vagy bárhova? Mert ha ez a munkahely megszűnik, akkor nincs autó. Azért szenved még ott anya, mert februárban tudja majd megvenni, azt akarja kivárni, aztán felmond és megy jobb helyre.
Ott nincs költsége a váltásnak? Vagy miért?

Készpénzben valóban nem érdemes ilyen nagy összeget tartani, de befektetésben igen. PMÁP 30m forintra fog hozni kb. 4,5m a következő kamatperiódusban, váltási költség és számlavezetesi díj nélkül a magyar államkincstárnál. Csak akkor tedd más devizába, ha úgy gondolod ennél többet fog romlani a forint.
Revoluton prémium számla esetén (2500/hó) hétköznap korlátlanul váltasz kedvezményes feltételek mellett (középárfolyam +1forintot). Az viszont megint más kérdés mennyibe fog kerülni ilyen nagy összeg KP-ban kivéve ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!