Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aki fiatalként, támogatás...

Aki fiatalként, támogatás nélkül egyedül él, hogyan oldja meg?

Figyelt kérdés

Itt azok válaszára lennék kíváncsi, akik 18-26 között vannak, mindenféle (pl szülői) támogatás nélkül, átlagos bérből (sajnos itt nettó 190-250re gondolok), egyedül laknak albérletben.

Köszönöm szépen

2022. szept. 28. 09:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Ennyiből teljes lakást nem tudsz bérelni egyedül. Társulj másokkal, bérelj csak szobát. Közben fejleszd magad, hogy jobban fizető állást kapj, illetve keress párkapcsolatot, két fizetésből könnyebb.
2022. szept. 28. 09:14
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Hogyan hogyan... Nappal dolgozom (már a szakmában), este egyetemre járok, a fennmaradó időben alszom. Néha el tudok menni kicsit szórakozni a barátaimmal, de az idő nagy probléma.
2022. szept. 28. 09:55
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem tudsz megengedni egy lakást, bérelj szobát. Semmi bajod nem lesz egy lakótárstól.
2022. szept. 28. 09:56
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Szobát bérelek és úgy ki tudok jönni.
2022. szept. 28. 10:03
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Szobát kell bérelni, máshogy nem megy. El kell fogadni, hogy az is egy lépcső. Majd ha többet keresel, bérelhetsz egész lakást, ha meg ennyi marad a fizetésed, akkor majd összeköltözöl a pároddal, ha lesz.
2022. szept. 28. 10:07
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Már 35 vagyok de így indultam.

Közösen laktunk egy kis albiban az asszonnyal 19 éves koromtól.

Diákhitel, este és hétvégén munka, napközben egyetem. Második szakot pedig távoktatásban és rendes állás mellet.

Nehéz évek voltak de kifizetődik. Képezni kell magad, hogy később könnyebb legyen.

2022. szept. 28. 10:26
 7/15 A kérdező kommentje:

Tehát főleg szoba bérlés.

És aki írta a képzést, főállás mellett hogyan lehetséges?

2022. szept. 28. 11:03
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

#7: Levelező tagozaton vagy távoktatáson.

Hétvégén + ha szükséges akkor hétköznap este tanulás

máshogy nem lehet

2022. szept. 28. 11:07
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
7: 35 vagyok ugyan, de van két gyerekem, másfél állásom és mellette levelezőn csinálok egy BSCt. Meg lehet oldani, ha akarja az ember.
2022. szept. 28. 11:14
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

Sok BSC szakon tudsz egyeni órarendet kérni, illetve távoktatásban sok helyen csak hétvégén vannak órát.

Én a mérnökinfot csináltam így rendes főállás mellett.

2022. szept. 28. 11:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!