Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Már elképesztően sokszor...

Már elképesztően sokszor hallani mindenkitől, hogy a “szakik” nem jelennek meg ígéret ellenére sem megcsinálni valamit (villany, víz, bármi), ennek mi az oka?

Figyelt kérdés
Megkeresik néhány melóval a havi milliót és már nincs kedvük? Bár akkor is visszaszólhatna…

2022. szept. 25. 20:22
1 2
 11/14 Revolúcióbiológus ***** válasza:
71%
Még a XIX. században ragadtak munkaidő menedzsment szintjén, van egy kockás füzetük vagy megpróbálják fejben tartani a dolgok, jobb esetben az asszony tudja, hogy hova kéne menniük. A szocializmusban pont azért hoztak létre vállalatokat villanyszerelésre, fűtésszerelésre, hogy ha nem volt maszek akkor biztos jöjjön valaki.
2022. szept. 25. 21:28
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Kevés a szaki, ilyen egyszerű. Mikor munka közben két percenként csöng a telefon nehéz is előre tervezni, miközben az aktuális feladattal is haladni kéne.
2022. szept. 25. 21:48
 13/14 anonim ***** válasza:

#6 Mi is megcsináltuk, munka után. Egy lemondta, pont két héttel a nyaralás előtt, szerencsére a második elvállalta. Aha, nyaralás után hazaérve szembesültünk vele, hogy el sem kezdte, mi meg azt hittük csinálja, és vígan nyaralgattunk. Ha tudjuk maradunk és csináljuk mi, hogy utána a bérlő időben tudjon költözni.

Tényleg mindenki meg tudja csinálni szerintem ezeket, de azért nem jó érzés átejtve lenni, meg nagyon nem mindegy, hogy hogyan tervezed.

Kicsit idegesítő is, amikor a hiteltanácsadó helyett számolom, hogy melyik hitelt vegyük fel (miatta 0,5% kedvezményt kapunk, így nem tudod kihagyni). A közösképviselő helyett olvasgatom a jogszabályokat, hogy ne kövessen el törvénysértést a társasház. A (magán) orvoshoz úgy megyek, hogy előre megnézem mi a bajom, arra mit írjon fel az orvos, mert vannak speckó allergiáim így az a két gyógyszer amit felváltva ad nekem nem biztos, hogy jó. A festő helyett festek. A burkoló helyett burkolok. A bébiszitternél emlékezek rá, hogy mi az órarendje, hogy ne 10 perccel előtte mondja le. A tanár helyett tanítom a gyerekem.

Szerintem szerencse, hogy több szolgáltatást nem veszünk igénybe, mert mindegyiktől egyre több feladat lesz.

2022. szept. 25. 22:44
 14/14 anonim ***** válasza:

6-os, sok mindent megcsinál a férjem, de egy padlófűtést már hadd ne kelljen egy laikusnak beszerelni. Amúgy valószínűleg az lesz, már nézegeti a neten, hogy kell, mert a szaki az nem jelenik meg.

2015-ig nem fizették meg a szakikat? Hát, én nem tudom, már a szüleim idején is nehéz volt embert találni, ez nem újkeletű probléma.

2022. szept. 26. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!