Hány Forintot ért 1944-ben 1 román Lej?
Figyelt kérdés
Ha esetleg van valami dokumentum, a pénznem változásáról, azt is szívesen fogadom2022. szept. 25. 18:15
2/9 A kérdező kommentje:
Szerinted miért teszem fel a kérdést? Nem vagyok hülye, megnéztem, nem találtam semmit, ezért gondoltam itt hátha tudja valaki. De bocsánat, úgy látszik manapság már ez is probléma. Olyan embereket kérdeztem, akik tudják, ha nem tudod, minek írsz bármit is?
2022. szept. 25. 18:55
3/9 anonim válasza:
Google tényleg barát, nekem azt mondta, ami Neked válasz:
"A pengő egykori magyar pénznem. 1927. január 1-jén vezették be a magyar korona helyett, s mintegy húsz évig, 1946. július 31-ig volt törvényes fizetőeszköz."
4/9 anonim válasza:
Hagyd, kettes. Ma már úgy látszik egyszerűbb itt felrakni minden egyes jelentéktelen kérdést, amit sokkal hamarabb megtalálna google-n is, és ha ezt meg mered írni neki, egyből habzó szájjal veri magát a kérdező.
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves 3.! Nagyon köszönöm, csakhogy nem ez volt a kérdésem.
És kedves 4.! Igazán értékelem hogy ilyen kedves vagy, de elhiheted, én akkor is keresgéltem, nem találtam semmit, ilyenkor úgy gondolom, már lehetne hagyatkozni valakinek a tudására, amit nem helyettem keres meg a googleon, hanem a saját fejéből ha tudja, leírja ide. Ennyire egyszerű. Nem kell érte verekedni.
2022. szept. 25. 20:34
6/9 anonim válasza:
Ha googlen nem talalod miert nem keresel mast? Pld mennyibe kerult egy ingatlan akkor, es most. A kettot osszehasonlitva megkapod. Vagy mennyi volt a kenyer stb... Ha gondolkoznal es kozbe a googlevel baratkoznal minden kerdesre valaszt kapnal. De valamiert ez nem divat
7/9 anonim válasza:
1944 ben még nem volt forint
Igy a kérdésedet nem lehet megválaszolni
8/9 anonim válasza:
A harmadik válasz alapján 1946-tól van forint. 1944-ben pengő volt. Így a kérdésed értelmetlen mert 1944-ben nem volt forint így nem is tudod összehasonlítani a román lejjel.
9/9 anonim válasza:
Ja, a 3as jól irta, ennek ellenére az ideges kérdező mindenkit lepontoz. 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!