Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán/jófogáson el lehet...

Vaterán/jófogáson el lehet adni egy iskolatáskát?

Figyelt kérdés
2 évig használta a gyerek, és szeretnénk eladni. Mennyire kapós ott az ilyesmi? Szép állapotban van.

2022. szept. 23. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
3-as szinten kapós.
2022. szept. 23. 17:43
 2/7 A kérdező kommentje:
10-ből, vagy 5-ből? :D
2022. szept. 23. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
10-ből
2022. szept. 23. 17:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2022. szept. 23. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
El lehet adni,semmit nem veszítesz ha meghirdeted,Facebook marketplace van még.De 2 éves használt táska szerintem sokat nem ér,illetve a suli is elkezdődött már augusztusban biztos jobban mennek az iskolatáskák.
2022. szept. 23. 18:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Majd nyáron szeretném felrakni, csak gondoltam, addig tájékozódok.

Egyébként újszerű állapotban van, nagyon vigyázott rá a lányom. 30 ezer volt, nem szeretném csak úgy kidobni.

2022. szept. 23. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mind a kettő jó felület, bár valamivel biztonságosabb a Vatera, de az sem garancia a gyökerek teljeskörű kizárására. Viszont mindenképp nézd meg, hogy van-e abból és mennyiért, mert ha többért teszed fel, akkor senki nem fogja megvenni, de ha túl olcsón, akkor meg buksz.

A Marketplace meg felejtős, nagyon lutri hely. Én alapvetően csak hobbi érdeklődőkbe botlom, nagyon minimális a normális arc, vagy sikeres üzlet.

A Vatera azért jó, mert nincs privátozás, időhúzás. Ha tetszik, akkor licitálsz, vagy leütöd, ha nem, akkor mész tovább. Csak türelmesnek kell lenni, mert kevesebben nézik pont amiatt, hogy nagyobb a szűrő.

2022. okt. 7. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!