Milyen mellék vagy másodállást vállaltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondolom sokan vagyunk akik szeretnének plusz pénzt keresni a jelenlegi helyzetben, többek közt én is, és érdekelne, hogy akinek van másodállása vagy mellékállása, igazából a kettő ugyan az, Ti mit dolgoztok? Hogyan osszátok be az időt hogy kettő munkahelyetek legyen? Előre is köszönöm a válaszokat:)2022. szept. 18. 10:14
1/4 anonim válasza:
Én IT-ban dolgozom és mellette van egy startupunk és Airbnb-ztetek.
A startuppal munka után foglalkozom, néha becsuszik munka közben is egy meeting, de elég kötetlen az időbeosztás így ez nem probléma.
Az Airbnb-nel pedig csak a kommunikáció oldalát csinálom én, takarító és könyvelő intézi a többit, így az minimális idobefektetest igényel már.
2/4 anonim válasza:
Én hétvégén másodállásozom, admin munkákat végzek. Csak most kezdem el, én is a pénzhiány miatt teszem, mert a főállásomból kifizetem a lakáshitelt, rezsit, némi kaját ....kell a kiegészítést.
3/4 anonim válasza:
Saját vállalkozás elindításával próbálkozom. Egyelőre nem hoz semmit, de látszik már a fény az alagút végén.
4/4 Senior Séf válasza:
Én szerettem kőműves mellé járni délutánonként, hogy az izmaimat átmozgassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!