Mennyi idő alatt jön meg egy csomag Angliából Royal Maillel?
Figyelt kérdés
A csomag/levél fajtájára azt írja hogy standard large letter.2022. szept. 15. 16:09
1/5 anonim 

válasza:

Az országba 1 héten belül ideér, azonban az lutri, hogy a reptéri vámkezelés meddig tart. Így év közben akár gyors is lehet a dolog, de november/december az már erősen torlódós időszak, akkor heteket is ülhetnek rajta, mert akkora volumenben érkeznek küldemények a karácsonyi vásárlási láz miatt. A nyomorék brexit tehet az egészről. Azelőtt nem volt vámkezelés, hanem egyből kihozta a kézbesítő a levélként feladott csomagot (is)
2/5 anonim 

válasza:

Igen, csatlakozni tudok az előttem szóló véleményéhez. 1 hét alatt itt volt Magyarországon, úgy megvámoltak, mint a fene (Anglia nem Únió), aznap befizettem, 3-4 nap alatt kihozták.
3/5 A kérdező kommentje:
Szeptember 2-án lett feladva a csomag, még mindig várok, meg szoktam nézni a postaládát de eddig semmi, se maga a csomag, se papír alapú értesítés arról hogy postán atvehetem, se email vagy sms.
2022. szept. 17. 13:06
4/5 A kérdező kommentje:
Már megjött, 3 hét 1 nap volt.
2022. szept. 23. 18:15
5/5 anonim 

válasza:

És mennyi vámot vagy egyéb költséget kellett utáni fizetned, ha szabad kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!