Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik magyar részvényt...

Melyik magyar részvényt vennéd meg?

Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:

OTP vettem tavasszal, gondoltam hátha gyorsan visszaáll.

Már nem gondolom, de mindegy, ha 5 év alatt megduplázódik, nekem az is jó :)

2022. szept. 15. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Egyiket sem.
2022. szept. 15. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Magyar reszvenyek = 🚽
2022. szept. 15. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Masterplast
2022. szept. 15. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Magyar reszvenyt az analfabetak vesznek akiket a bankjuk csobe huz
2022. szept. 15. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös jol mondja, ha tudnam ki kajak meghivnam egy sörre
2022. szept. 15. 23:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Hosszú távra forrás oe. Most szerintem otp-t érdemes apró csomagonként gyűjteni.

#5,#6: Csak érteni kell hozzá. A leglikvidebb piacon sem elég az a tudás, hogy "analfabéta aki nem azt teszi, amit én"

2022. szept. 17. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyiket sem venném, a részvények ára azon műlik, hogy mennyire tud a nép befektetni. Mikor tud befektetni a nép? Mikor van pénze! Elkövetkezendő időben lesz pénze szerinted? Emelkednek a kamatok, emelkednek a rezsi árak. Ezen esetben akinek van pénze befektetésben az is kiveszi, hogy tudja fedezni a plusz költségeket, a megnövekedett rezsi árakról ne is beszéljünk, ezért növekedik a dollár ára, mert kiveszik a befektetésekből az emberek a pénzt és kézpénzbe menekülnek! Mikor Prosperál a részvény piacc csökken a dollár értéke! ( DXY chart ) Továbbá ugyan ez igaz a cégekre is, a cégenek prosperálni kell, hogy értékesebbek legyenek és a papírok és értékesebbek legyenek, de hogyan prosperáljanak, ha növekednek a rezsi árak, továbbá a kamatokat is felfelé emeli az összes kormány? Most a legjobb befektetés a tanulás!
2022. szept. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!