Hogyan eltek otthon magas arak mellett es mennyibol?
Mennyi penzbol eltek havonta?
Hany forintot hagytok a boltokban egy honapban?
Megvesztek mindent, vagy csak ami fontos ?
Hogy őszinte legyek, nem igazán van rám hatással a válság. Egyedül a KATA változtatások kavartak be. Elég sokat tudtam félretenni eddig is, ezután is, ha nagy törés nem következik be.
A budapesti lakásommal a rezsilimit alatt vagyok. Az élelmiszerár növekedés, meg egyéb árnövekedések pár tízezres többlet, nem érint meg.
De nagyon aggódom a többi ember miatt, aki eddig is kiszámolva élt, és el nem tudom képzelni hogy oldják meg ezek után.
400 000 ftból élünk fejenként.
Ételre, háztartásra és hasonlókra havi 80 ezret költünk/fő (biztos lehetne kevesebbet, mi elég sok zöldséget és jó minőségű húst, stbt eszünk).
Ruhát nagyon ritkán veszünk, egy hónapra leosztva az szerintem max 5 000 ft.
A rezsi nem tudom, mennyi lesz, jelenleg 30 000 ft.
Nem veszek össze mindent, de nem nélkülözünk, átgondoljuk, hogy kell-e valami épp, ha kell, akkor általában megvesszük.
A lakás saját, a többi megy szórakozásra, megtakarításba. Ránk sincs eddig nagy hatással a válság, kicsit érezzük a havi bevásárlás végösszegén, de nem vágott földhöz annyira, mint vártuk.
Nos..
Fiatalok vagyunk de jól keresünk millió felett. Viszont a pénzel nem tudunk bánni. Pont most néztem augusztusban bevétel. 1.075.000Ft
Kiadás 1.078.000Ft
Rezsitől félünk nagyon! Tavaly is 70 ezer volt a gáz számlánk.
#4 Huh... ti tényleg nem tudtok bánni a pénzzel. Mi is kb ennyit keresünk a feleségemmel, de egy rosszabb hónapban költünk max 800 ezret, pedig asszonykám még erőteljesen dohányzik is.
Azért kettőből egynek legalább jó lenne érteni a pénzhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!