Hogyan es mikor kell egeszsegugyi biztositast fizetnem? volt kataskent
Figyelt kérdés
Juliusban szuneteltettem az egyeni vallalkozasom, es ertelem szeruen azota nem fizettem kata alapot. A vallalkozasom meg mindig szunetel es azota munkat se vallaltam. Tudtommal 1 honap utan mar kellett volna leveleket kapjak hogy nem fizettem be az egeszsegugyi hozzajarulast, de nem kaptam semmit. Ilyenkor mi van? Hol es hogyan tudnam megnezni hogy biztositva vagyoke illetve hogyan tudnam magamnak befizetni?2022. szept. 13. 12:10
1/1 anonim válasza:
Ebev vagy neak portálon tudod ellenőrizni a biztosítási jogviszonyodat. Ha kellene fizetned de nem kaptál semmit, akkor vagy vársz, míg rájönnek, vagy jelezd feléjük személyesen, levélben, epapiron esetleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!