Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeretnék külföldre költözni...

Szeretnék külföldre költözni megéri?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok sulizok és mellette dolgozom is.

Szeretnék kiköltözni egy másik országba. És ott elkezdeném tanulni a suliban a nyelvet közben mellette el vállalni egy takarítói munkát ameddig ki nem tanultam egy szakot...

Szerintetek belevágjak vagy mégsem?

2022. szept. 12. 07:39
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Ha van kb 2milla kezdőtőkéd, persze. Csak pont olyan szar lesz, mint itt.
2022. szept. 12. 07:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs nyelvtudásod, addig szerintem sokkal rizikósabb. Pláne fiatal lányként egyedül.
2022. szept. 12. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon is tudsz nyelvet tanulni. Én biztos nem mennék ki úgy, hogy alig beszélem a nyelvet.
2022. szept. 12. 08:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvtudás és szakma nélkül szarabbul fogsz keresni mint itt
2022. szept. 12. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is előbb egy alap nyelvtudást szerezz valami egyszerűbb tanfolyamon. ha már az megvan, utána kimehetsz, és ha elég jó a nyelvérzéked meg az önszorgalmad, akkor a gyakorlatban úgyis ragadni fog majd rád.

másképp nem nagyon fog menni. egyrészt, segítség nélkül hogy intéznéd el a bankszámlanyitást, egyéb hivatalos dolgokat, illetve munkát találni sem egyszerű.

talán a legnagyobb eséllyel pont a kedves honfitársak azok, akik lehúzzák a nyelvet nem beszélő társaikat.

én sokat járok ki Németországba, és általában telekocsit hirdetek hazafelé. ne tudd meg, hány embert hoztam már haza, akik szerencsét próbáltak, átverték őket, aztán kopasz p_csával kullogtak hazafelé, mert sajnos elfogyott az a pénz is, amivel kimentek.

nagyon meg kell válogatni, kivel állsz szóba és mit vállalsz el. én nem kapkodnám el.

2022. szept. 12. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!