Girlll3 kérdése:
Lemondtam egy kezelést. Bevasalhatják rajtam az összeget?
Figyelt kérdés
Nem érzem magam jól, masszázsra mentem volna holnap. De olvasom, hogy hétvégi lemondást pedig nem fogad el a masszőr, mert azt ki kell fizetni, de 24 órán belülit se fogad el.... Mert akkor a következő alkalommal számolná fel az elmaradt alkalmat. Ez lopás... Egyébként nagyon fáj, ahogy masszíroz, mintha egy csomóm is nagyobb lenne most. Többet nem mennék,mivel nem érzem magam jól közben, kész szenvedés az egész.2022. szept. 11. 20:03
1/8 anonim 

válasza:

Orvosi igazolás ellenében szerintem elengedi az árat, egyébként meg valószínűleg tiltólistán leszel amíg nem rendezed a tartozásod.
2/8 A kérdező kommentje:
1-es ilyet nem hallottam még.... Igazolást vinni, pedig koznetikust is mondtam már le. Igaz, vele elégedett voltam. Évek óta hozzá járok, sose számolt fel lemondott alkalmat.
2022. szept. 11. 20:28
3/8 anonim 

válasza:

Hogy lenne már ez lopás, kérdező? Lefoglaltál egy időpontot, ha ezt most lemondod, esélye nincs holnapig akkorra munkát szerezni. Ha vettél mondjuk egy repülőjegyet holnapra, akkor azt sem tudnád ingyen lemondani, ugyanebből az okból.
Amúgy mekkora nyomorék vagy te, nem vagy elégedett a masszázzsal, szenvedsz tőle, de azért csak kértél holnapra egy időpontot.
4/8 A kérdező kommentje:
3-as igazán értelmes vagy....Lopás,mert 24 órán belül és hétvégén sem mondhatsz le vmit... Holott nem életszerű, hiszen az életben bármi történhet és miért fizetnék, ha nem vettem igénybe szolgáltatást? Egyébként nyomoréknak hívni ismeretleneket nagy intelligenciára vall. Környéken nincs masszőr és mivel egészségügyileg szükségem van rá, ezért gondoltam kibírom, de mintha csak rosszabb lenne tőle a helyzet. Más szolgáltatásnál ilyet nem tapasztaltam, amúgy...
2022. szept. 11. 21:00
5/8 anonim 

válasza:

"miért fizetnék, ha nem vettem igénybe szolgáltatást"
Viszont kötöttél rá egy szerződést, azzal, hogy kértél egy időpontot. (Ajánlott olvasmány: PTK, kulcsszavak: szóbeli szerződést, ráutaló magatartás)
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös biztos... Vásárlástól elállás joga is létezik...
2022. szept. 11. 21:18
7/8 anonim 

válasza:

Annak viszont semmi köze a szolgáltatásokhoz, a masszázs pedig egy szolgáltatás.
8/8 anonim 

válasza:

"Vásárlástól elállás joga is létezik"
Anyám, borogass...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!