Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezt minek hívják? Kárörvendés...

Ezt minek hívják? Kárörvendés vagy szerencse?

Figyelt kérdés

1 hét múlva elhagyom a munkahelyem (IT üzemeltetés). Hatalmas problémák vannak a rendszerben, amik a távozásom után nemsokkal ki fognak bukni. Az új kolléga közel sem ért hozzá annyira, mint kellene, és nem is igazán érdekli a dolog (így betanítani meg elég nehéz).

Ő egyébként elég bunkó és nagyképű, nem szimpatikus egyikőnknek sem.

Kárörvendő vagyok, mert nagyon be fogja szívni, és nem én leszek az, vagy szerencsés mert éppen jókor hagyom ott a munkahelyet? Esetleg mindkettő?

2022. szept. 10. 08:18
A kérdező szavazást indított:
Kárörvendő
Szerencsés
Mindkettő
Egyik sem
16 szavazat
1 2
 1/13 krwkco ***** válasza:
97%

"Ezt minek hívják?"

Kötelességszegés.

1. A hibákat már akkor is láttad, amikor az ottani munkádért fizetést kaptál. El kellett volna mondanod vagy megírnod a megfelelő vezetőnek.

2. Az utolsó feladataid közé tartozott, hogy add át az információkat az utódodnak. Nem tetted meg. Ha nem akarja átvenni, akkor marad az első pont.

2022. szept. 10. 08:25
 2/13 A kérdező kommentje:
#1: elmondtam az utódomnak, de ő nem tesz vele semmit. Ezzel én már nem tudok mit csinálni.
2022. szept. 10. 08:26
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Minden lúzer azzal áltatja magát, ha ő elmegy onnan, akkor összedől a világ. Megsúgom, nem fog. Ilyen hozzáállással jobb is ha mész, úgy is kirúgtak volna
2022. szept. 10. 09:10
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
És te nagyon okos miért nem oldod meg? Még onnan kapod a fizetésed.
2022. szept. 10. 09:12
 5/13 A kérdező kommentje:
#4: már nem az én dolgom, kolléga átvette a feladatot 🤷
2022. szept. 10. 09:32
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Amíg onnan kapod a fizetésed, a te dolgod
2022. szept. 10. 09:36
 7/13 anonim ***** válasza:
2022. szept. 10. 09:51
 8/13 A kérdező kommentje:
2022. szept. 10. 10:13
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
szóval azt hiszed a helpdesk összeomlik mert felmondtál. valóban nagyon valószínű cimbora.
2022. szept. 10. 10:47
 10/13 A kérdező kommentje:
#9: ez nem helpdesk.
2022. szept. 10. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!