Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lvbet kiutalási idő?

Lvbet kiutalási idő?

Figyelt kérdés

Azt írják 3 munkanap, de lassan már lejár.

Aki szokott rajta játszani, mennyi idő alatt kapja meg a pénzt? A kifizetést kártyára kértem, arra, amiről befizettem.

2022. szept. 9. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az oka hogy nem valami normalis oldalon jatszol mint unibet vagy bet365 ahol akar meg aznap megerkezik a penz ha delelott kered le..

Amugy ezek a szar oldalak kb 2 3 munkanap alatt szoktak kifizetni, gondolom mar megkaptad, ha nem akkor hetfon.

Mondjuk ha nem volt kycd akkor lehet kerni fogjak es addig nem fizetnek.

2022. szept. 11. 03:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Jaa ez nem sportfogadás, arra ott a Tippmixprom, meg Unibetem is van. Kaszinón nyertem pénzt.

Semmi rosszat eddig nem hallottam róla. De ha megjön végre, hanyagolni fogom..itt a jóváhagyás 3 munkanap. Nem is értem.

2022. szept. 11. 06:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Kaszino ugyanúgy van az altalam felsorolt oldalakon. En az unibeten jatszok es rendszeresen nyerek a kaszinos versenyeken. Aztan skrillre 2ora alatt kier, bankszamlara max következő munkanap.
2022. szept. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!