Mennyibe kerülne kb a gázbevezetése, központifűtéssel?
Ugyan tisztába vagyok vele, hogy egyedi kérdés mindenkinél, bár megpróbálok itt előzetes infót kérni róla, hátha valaki tud valami hasznosat mondani.
Fával fűtünk egyenlőre, kályhával, ezt szeretnénk lecserélni a 60nm lakásba központifűtésre, amit kondenzációs gázkazán oldaná meg. Gáz ugye nincs a házba, csonk van az udvarba már, gyakorlatilag szerencsés helyzet, hogy a csonk és a tervezett kazán szinte egymás melett lenne, (közvetlen a csonk mellett lévő helyiség lenne a kazán helye).
A kazán pedig 4 radiátort fűtene.
Szóval ez így hozzávetőlegesen mennyiből lehetne megúszni? gázbevezetéssel, központifűtés kiépítéssel együtt?

1.5-2 millió ft, ha számít a minőség.
Engedélyeztetéssel együtt.
hm, soknak sok, bár nem meglepő, meg rezsi mizéria ide vagy oda, de az ember elgondolkodik így is, azok után, mikor 45-50 ezer köbmétere annak a fának amit tavaly 30 ért vettünk...
köszönöm a választ, régi kérdések, válaszokat láttam, de frissebb, mai árakkal viszonyítva nem nagyon találtam a kérdéshez normális választ.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!